Få råd til at låne

Der er mange forskellige udgifter, der eksisterer i dannernes private økonomi. I ens privatbudget er der fx. renteudgifter. Og der er en masse steder, hvor man kan spare nogle slanter. Her er nogle gode råd, som du kan få kvit og frit.

Den mest sandsynlige metode for danskerne at blive velhavende på, er igennem en pensionsopsparing. Det sagde en lærd dame engang. For dig er det gennemsnitligt den mest realistiske måde at blive velstående på. Så du bør overveje, at sætte dig ind i pensionsopsparing, med de interessante potentialer, der er i din pensionsopsparing.

Forsikringsdækninger er det man køber i håbet om, aldrig nogensinde at få dem benyttet. Du skal tænke over dine reelle behov og ikke gøre som andre. Der er muligvis forsikringer, du egentlig ikke behøver og som du kan undvære. Det er en kalkuleret risiko, du må medtage. Bagefter du har udelukket, så drejer det om at flytte dine forsikringer ned på et bundniveau. Skal din forsikring udelukkende forsikre for eksempel 190.000 dkk og kan du acceptere en egenbetaling på 5.000 kroner, hvis dit hjem brænder ned til grunden?

Din bank er også en post, hvor der tit er nemme penge at spare. Afvigelsen mellem de mest eksklusive og de mest lavprisede banker er spektakulær. Vi taler om, op imod 3.100 kr. per md. for en median kernefamilie plus reallån. Lån til rækkehus er det største enkelte køb, som man møder i hele sit liv. Mange lån er aller højeste grad den ting du bør være fokuseret på, hvis du vil udvikle din økonomi. Et er renteudgifter, men også lånekursen er betydelig. Lånomlægning er det, som kan forskønne din privatøkonomi. En anden vigtig parameter er afventning af lån. Lån kan forbindes med med eksaltering af tid. Hvis du kan undlade for eksempel 1 år med at låne og i stedet for spare ligesvarende op i denne periode, så har du både nedbragt gælden, men også renteudgifterne.

Er du med hos den rigtige fagforening, så får du ret til en del medlemstilbud. Du kan også spekulere på at melde dig ud. Der er hurtige at spare på en lavpris fagforening. Nogle personer har tvunget valg af fagforening igennem lønaftalen. Men du kan jo selvfølgelig prioritere kun at have en arbejdsløsheds-kasse. Fagforeninger kan assistere dig med både forsikringer og sundhedsordning – så tænk over om det er det rigtige at spare pengene, hvis du lider af fx stress.

Fødevarer er det område i din privat økonomi, som udgør den aller største part. Hvor nogle kan fungere for et spartansk rådighedsbeløb, hver måned, så er der andrefolk, der forkæler sig med store summer på fornem take-away. En ting er når du køber din mad ude i byen på enten hotel eller take away – men den rigtig store synder er den mad du køber og laver hjemme. På dette område er der det traditionelle indkøb i supermarkederne, som du slæber hjem. Beklageligvis er man underlagt for uforudsigelige køb, der har den konsekvens at indkøbssedlen stiger drastisk. Et tip er, at du indkøber dine madvarer online, på de effektive netbaserede supermarkeder. Her kan du både handle de daglige madvarer, men yderligere også de gode innovative udbud af madkasser.

Du bør altså gennemse dine penge, så du skærer ned på alle steder af din husøkonomi. Derved kan du ende op med at have et meget større rådighedsbeløb til de rare aspekter af dig hverdag. Mange tak fordi du så med på bloggen.